Křídla ptačí
Křídla ptačí
Anotace: v náruči síly Všemohoucí snáší se ke mně křídla ptačí
Křídla ptačí
S korálky noci
navlékám pocit
jenž voní tichým spočinutím
v náruči síly Všemohoucí
snáší se ke mně
křídla ptačí
kterých se chytám
každičký večer
a pouštím se
volnosti letu
nerada k ránu
abych se v zemi
této plahočila
a večer křídel dalších
se znovu zachytila
Publikoval(a):
Marie Bernadeta, 17.10.2015