Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Snad by bylo líp

Snad by bylo líp

Snad by bylo líp

Zlaté listí ze stromů padá.
Mé srdce žalem puká.
Láska odešla už není.
Štěstí odlétlo za ní.
Radost se do země propadla.
Jen slzy zbyly.

Mé oči pláčí a v srdci
žal bolí.Úzkost na duši
mám.Zlaté listí padá
ze stromů dál.

Proč trápit se neustále
mám.Snad v nebi by bylo
líp.Snad by slzy ustaly
kdybych byla mezi anděli.

Snad bych v nebi štěstí
nalezla a úzkost z duše
by odešla.

Zlaté listí ze stromů
padá,cítím se strašně
sama.Tak k andělům
vzhlížím a boha o
trochu úsměvu prosím.
Publikoval(a): slunečnice69, 17.10.2015
Přečteno (137x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, děda včela, Lipová

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 18:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti