Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Ty vole, Vědomí, díky za tak vřelý koment, fakt to potěší.
18.10.2015 20:39 | Makaveli
Ani nevíš jak potichu jsem mačkal ten supertip,abych tě nějak ne tento...krááááása...
ps:mě to přijde tak uklidňující že by se měla podávat v léčebnách místo pilulí....mééééhééé!
18.10.2015 17:57 | Martin Havlíček
Děkuji,pro mě hlavně za sudé sloky a opět zářící konec-či začátek?-)
17.10.2015 17:06 | Lipová