Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

ČAS

ČAS

lkj123 Básně » o Životě

Anotace: O plynutí věci co už nemůžeme vzít zpět

Času je málo a svět to vidí,
každý je jiný!!
Jednou jsme děti, který každý má rád
a za pár let nám ani neřekne čau.

V pěti jsme řešily samé hlouposti
a teď je to KDO,KDE a KDY??!!
Svět se mění na zoo z lidí
a ten kdo to vidí,
myslí jsi o tom sví.

Neřešily jsme žádné dilema,
jen za koho se po školce vdát.
Byly jsme plní radosti,
pláč jen,když jsme upadly.

Nevnímaly jsme jak rychlo to půjde
a co z nás jednou v budoucnu bude.
Jen jsme chtěly být dospělí,
nevypadalo to tak složitý,
ale teď když jsme postaveni,
na prahu dospělosti.
Chceme se vrátit zpět
a být zase dětmi.
Bez problémů , bez starostí
má to však jeden háček,
čas nezastavíš a nepřetočíš na začátek.
Ale vzpomínky ti zůstanou,
máš je totiž v srdci,v pokladně
tam zůstanou navždy schované.
Publikoval(a): lkj123, 16.10.2015
Přečteno (197x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:12
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti