My jdeme dál
My jdeme dál
My jdeme dál
Včera jsme tam stály,
včera jsme se smály,
byli jsme tam spolu,
koukali se dolu.
Z makču pikču výhled,
celý lužiny na dohled,
to byli časy starý,
když jsme byli malý.
To všechno je pryč,
vzal to času bič,
kamarádství odešla,
parta se rozešla.
Stěhování dál a dál,
toho se každý bál,
určitě se uvidíme,
někdy někde posedíme.
Ale čas letí,
už nejsme děti,
setkáváme se zas
po letech, to je čas.
Kamarádství jsou zpět
jsme tu pro sebe teď,
někdo by se času bál,
ale my ne, my jdeme dál.
Publikoval(a):
blackhenry, 3.10.2010