Svíce
Svíce
Anotace: Trocha lásky a touhy...
Svíce už dohořívá
venku se rozednívá.
Přichází nový den
a mě se zdál tak krásný sen.
Těla jsou spletená
jedna duše jedno tělo
a mě se tolik milovat chtělo.
Vlna rozkoše projela mnou
a pak další jak vlna za vlnou.
Tvé tělo sálá horké je
cítím jak prudce vybruje
krupičky potu na zádech
jeden dlouhý lehký vzdech.
Usínám jak ta svíce nad ránem
a těším se až bude ve mně a já v něm.
Publikoval(a):
smonka, 15.10.2015