Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Smutná lípa

Smutná lípa

Smutná lípa

Listí ze stromů padá
měla jsem Tě moc ráda.
Stromy jsou holé mé
ruce prázdné.

Tvá láska odešla a
Ty s ní.Mě zůstala
v srdci bolest po ní.

Lásku jsem Ti dala
něžně Tě hladívala.
Strašně Tě milovala.

Ty jsi mě zranil
mé srdce jsi opustil.
Slzy jsi nesušil jen
nůž do srdce vrazil.

Milovala jsem Tě a
miluji dál.Jenže Tys
odemně pospíchal.

Vzal sis mou lásku
a něhu.Vzal sis vše,
co jsem Ti dala.Jenže
pak si odešel za tou,
co Tě víc lákala.

Tak nastal konec.Zůstala
jsem sama jako ta lípa
na podzim opadaná.
Publikoval(a): slunečnice69, 15.10.2015
Přečteno (153x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Lipová, Psavec, Majdice, děda včela

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti