Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Paměti světáka 2

Paměti světáka 2

podnebný Básně » o Lásce

Anotace: Volné pokračování básničky z 1.10.

Stálý ve své nestálosti,
věrný svojí nevěrnosti,
nejsem nic a přece dosti,
jsem věechno, co vesmír hostí.

Hříšný ve své bezhříšnosti,
slabý ve své marné síle,
usměvavý ve své zlosti,
v černé noci vidím bíle.

Fascikl spisů, jenž mě doprovázel,
bude už brzy uzavřen.
Byl popsán tanci lehkonohých gazel,
úsměvy, vzdechy milých žen.
Publikoval(a): podnebný, 14.10.2015
Přečteno (75x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, Květka Š., koiška, gogol, Mirastus, Lipová

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 21:23
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti