Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Nejsme nic!

Nejsme nic!

michelin Básně » Smutné

Anotace: Jen takovej můj pohled.

Každý zde
je tolik života pln
Vítr nás
Odnesl do šedých vln
Kde je ta pevnina?
A příjemná nevina?

V klamech
se zvolna topíme
Nádech
než duše rozplyne
Ke dnu postupujeme
Nikdy nespochybňujeme

Co jsme?
Naplněni prázdnotou
Co jsme?
Jsme pohlceni nicotou
Bystrost je mlhavá
Někdo již prohrává

Tak kam
se teda vlastně plavíme?
Kam?!
To sami ani nevíme
Zásada nebo význam?
Nevědomost, náš chrám.

Náš obraz
má tisíce nerovných čar
A jediná
z nich má odlišný tvar
Vedoucí přímo až tam
kde podobných je taky pár
Publikoval(a): michelin, 13.10.2015
Přečteno (134x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 18:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti