Podzimní Kámasútra
Podzimní Kámasútra
Anotace: milostné umění trochu jinak...
Kuřecí vývar když mě skolí chřipka
co vaříš dlouho do noci
a přitom měníš octové obklady
na mých zápěstích
vyneseš odpadky aniž ti musím říct
umyté nádobí už ani neřeším
vymalovaný pokoj co voní
i bez růžových brýlí po růžích
nákup plný košů pomerančových
vonící dálavou španělských plantáží
medové banány sypané ořechy
tak rychle mé tělo uzdraví
A srdce obchází milostné opojení
polibek do dlaně - vyvrcholení
Publikoval(a):
vanovaso, 13.10.2015