Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pláč na krajíčku

Pláč na krajíčku

Pláč na krajíčku

Ztrápená,nešťastná
sama chvěješ se
strachem.A nevíš
proč.Když slunce
svítí tak krásně.

Nevíš proč pláč
na krajíčku máš.
Proč pláčeš.Snad
duši se ulevit má.
Když venku je tak
krásně.

Snad ,že jsi bez
lásky.Snad,že jsi
sama. Snad,že se
tvému srdci po
pohlazení stýská.

Co,počít si s tím
beznadějným smutným
pocitem.Snad jít ven
za sluncem.

Snad zkusit se pousmát
a vše skličující od sebe
odehnat.

Snad natáhnout ruku
a zachytit ve dlani
paprsek slunce,co
něžně svítí.Celou
tě zahřeje.Snad nebát
se tolik beznaděje.

Snad utřít si slzy.
Říci dost vždyť slunce
svítí pro radost.
Publikoval(a): slunečnice69, 13.10.2015
Přečteno (112x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: koiška, Mirastus, Lipová, gogol

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 23:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti