Stud
Stud
Anotace: Někdy se nedaří naladit na stejnou notu
Tak líbat tvoji plachou krásu
nejen v noci, hlavně ve dne
za světla a v slunce jasu,
za soumraku zvolna bledne.
Lučina plná květin,
barev, motýlů a ptačích písní,
ulehneme do kopretin,
tvůj stud se tu nachem třísní.
Umíš se tak krásně bránit,
že má touha stále vzrůstá
a když vztáhnu svoje ruce,
oddálí se tvoje ústa.
Publikoval(a):
podnebný, 13.10.2015