Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zasnění

Zasnění

EndyYamy Básně » o Lásce

Anotace: budu ráda za vše názory a hodnocení:)

koukám se na tebe a mám pocit,že se ztrácím
když se ti koukám do očí,hlava se mi točí
jsou totiž nekončící,tak jako vesmír
stejně krásné,neprobádané..zase sním.
Když po tvém boku své oči zavírám
cítím se šťastná,cítím,že se mi nic nemůže stát
i když se mi zlé sny budou zdát.
když si se mnou před spaním povídáš
mám pocit,že se mi zpovídáš
a já se cítím jako bych byla jediná
a pak se tak sladce usíná.
Tak jako každé ráno se probouzím
a ty si mě přitáhneš,ve své náruči objímáš
s vášní líbáš a s vášní se na mě i díváš.
Tak já přísahám,že kdyby pocity dávali křídla
tak bych už dávno vzlétla.
A přesto musím stát pevně na zemi
abych mohla žít všemi těmi chvílemi.
pokaždé si mě bereš
do mého vědomí a mysli se dereš.
Šeptáš mi,že se nemusím bát,
že mě jinému zatím nechceš dát...
zůstávám v doufání a sním..
Publikoval(a): EndyYamy, 11.10.2015
Přečteno (339x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 21:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti