Odstíny šedi
Odstíny šedi
Anotace: docela neerotická ...
O půlnoci slyším jen vlastní dech
okolo pohybující se šedivé stíny
o kterých nevím zda jsou to sny
noční můry a nebo shůry návštěvy
není nikoho kdo by mi kupoval růži
k snídani
Publikoval(a):
vanovaso, 11.10.2015