Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Podzim

Podzim

Když stránka v kalendáři se otáčí,
a venku podzim naplno udeří,
oči mé jen zazáří.

Stromy podél cest barvu mění a
listy jejich se k zemi pomalu snášejí,
pohled na to, moji duši potěší.

Rána chladná ovšem přicházejí,
jinovatkou vše pokrývají,
a ptáci do teplých krajin odlétají.

A pak jen zima za okny nás přivítá,
když rano bílá peřina vše přikrývá.
Publikoval(a): Deltík, 11.10.2015
Přečteno (709x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Kněžka

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 01:53
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti