Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Voda a oheň

Voda a oheň

.
Přeju si muže
co se mnou může
sedět u rybníka

Má na to
zná zlato
mlčení

Který mě povede
pěšinou do nebe?
on přeci cestu zná
v náruči pochová
dá mi kus sebe
neb
nikdy ho neubývá
a je v něm síla

V srdci mu oheň vře
pak
celou mě otevře
tiše se spojuje se mnou

Stávám se
jak voda
jemnou
.
Publikoval(a): Lipová, 10.10.2015
Přečteno (348x)
Tipy (15) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: ivankaaknavi, Wčelka, Psavec, gogol, Mirastus, Martin Havlíček, Desiré, koiška, podnebný, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 21:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti