Ostrůvek
Ostrůvek
Zakletou do růží
mívám Tě s večerem,
vepsanou pod kůži
vesmírným tatérem.
Zamknutou pod víčky,
vpletenou do slůvek,
do tónů písničky,
můj tajný ostrůvek.
Ostrůvek naděje,
ukrytý do očí.
Potěší, zahřeje,
když zima útočí...
Publikoval(a):
Easy Rider, 9.10.2015