Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Srdcí pár

Srdcí pár

koiška Básně » o Lásce

Anotace: ´´´´

Poskládáš trochu písmenek
do hedvábných řádků
pak uložíš slova
pěkně popořádku

a přidáš srdcí pár
a něhu do dlaní
vpíjet se do vět
nic nám už nebrání

tak v nahotě citů
čteme si stále víc
zas na chvíli máme vše
a možná také nic
Publikoval(a): koiška, 8.10.2015
Přečteno (357x)
Tipy (17) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: vanovaso, glacier, Mirastus, Desiré, podnebný, Kněžka, Psavec, Lipová, Martin Havlíček, Bezhlavý rytíř

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 21:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti