nemoc,už je toho moc
nemoc,už je toho moc
Anotace: co se honí hlavou,otázky a snad slovo proč?
Jsem zpět a jsem tady
nechci vystupovat z řady.
Lidé mi dávají své rady
tohle dělej a tohle jez
z té postele ještě nevylez.
Odpočívej zbírej síly
a nevzdávej se svojí víry.
Zdraví máš jenom jedno
nesmí ti to býti jedno.
Nemoc ta si nevybírá
připlíží se a sílu ubírá.
Pořád máš naději a šanci žít
co jiného ti může zbýt?
Chci život jaký jsem si snila
nebo jsem se snad něčím tolik provinila...
Publikoval(a):
smonka, 6.10.2015