**Slibování
**Slibování
Anotace: a také podzimní... :-)
~~~~~~~~
Už podzimní čas
vystrkuje drápky
jenom babí léto
ho posílá zpátky
podzim deštěm brečí
abychom o něm věděli
trochu nás postraší
chladným pátkem
sobotou i nedělí.
On totiž ví
že i letošní rok
se stromy zabarví
zelená už přírodu
asi moc nebaví
a aby ten pravý čas
prý neprošvih
že určitě přijde
dal nám slib.
No sliby se slibují
a draci se radují.
Že ano...
Takové sliby
podzime nedávej
raději do stromů
kaštanů zafoukej
a že se do barevného
rád oblečeš?
Jen co na tebe
paní zima zahrozí
honem utečeš...
~~~~~~~
Publikoval(a):
Květka Š., 6.10.2015