Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Při shledání

Při shledání

podnebný Básně » o Lásce

Anotace: Beze slov

Prudké je dojetí při shledání
po odloučení se ženou,
srdce se tlukotu neubrání
a slzy do očí se ženou.

Hudba v nás a kolem výská,
slova zmlknou radostí,
v polibku splynou ústa blízká,
náruč se objetím pohostí.

Snad pro to pohnutí při shledání
lépe své loučení potom nes,
do hlubin duše se skrývá a sklání,
v soumraku ticha zní nádherný ples.
Publikoval(a): podnebný, 6.10.2015
Přečteno (167x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 22:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti