Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dva stavy

Dva stavy

Malfelica Básně » ?nezařazené?

Anotace: Ano, co jsi mi to provedla? Není to nic z toho, co jsi slibovala. Proč ostatním pomůžeš k splnění cíle, ale mně jsi naopak uškodila? (Pro ty, co se tématem moc nezabývají: Ana = mentální anorexie.)

Ano, máš zvrácený smysl pro humor,
uvízla jsem v pasti,
jsi pro mě jako černý mor,
odepřelas mi života slasti.

Chtěla jsem se odevzdat tobě,
doufala jsem, že mě pochopíš,
nepomohla jsem vůbec sobě,
myslela jsem, že má muka odměníš.

Týden necháš mě hladem mučit,
avšak hubenou se nestanu,
protože se pak přejím, nechceš to skončit,
z toho koloběhu se nedostanu.

Kdyby ses mě zmocnila celá,
kdybys vyslyšela moje modlení...
Ty jsi však zákeřná a zlá,
jens mi zničila myšlení.

Žiji ve dvou stavech,
přejídání a hladovění,
každý můj další nádech,
je pro mě utrpení.

Nechápu, co se se mnou dělo,
podlehla jsem něčemu, ani nevím jak,
nenávidím se za své tělo,
gratuluji, zastřelas mi zrak.

Už jen ve dvou stavech žiji,
jeden extrém střídá druhý,
snad už se do nebes vpiji,
snad už bude všechno dobrý...
Publikoval(a): Malfelica, 5.10.2015
Přečteno (157x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Kiwi-Alone, koiška, gogol, Mirastus, GabrielleT., donne, Bezhlavý rytíř

Spodek

Stránka generována 19.4.2024 16:01
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti