Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Šeříkové lože

Šeříkové lože

podnebný Básně » o Lásce

Anotace: Voňavá aromaterpie umí dělat divy

Když prudkou vůní šeřík plál,
přišla jsi do zahrady.
Proč jen jsi přišla za mnou dál
a co chceš vlastně tady?

Říkáš, že není vůle tvá,
že náhoda není osud,
mě šeřík vůní zalévá
a vím o sobě dosud.

Tráva je květy modravá,
něco šeptáš - cože?
Neslyším už nic, jsem jen tvá,
tvé šeříkové lože.
Publikoval(a): podnebný, 3.10.2015
Přečteno (118x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, Kněžka

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 22:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti