Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Strom poznání

Strom poznání

podnebný Básně » o Lásce

Anotace: Vzájemná komunikace je v každém dobrém vztahu zdrojem porozumění

Zlob se na mě, že po tobě toužím,
že tě chci mít stále vedle sebe,
že se ani nevyhýbám loužím,
že tě vidím jako modré nebe.

Zlob se hodně, že na tebe myslím,
že toužím být stále vedle tebe,
že kvůli tobě nejsem nezávislým,
že tvýma očima vidím svoje nebe.

Takovou květinu, jako jsi ty,
snad nikdo na světě nevypěstí,
ty jsi mi vnukla dobré city,
ty jsi mi dala pocit štěstí.

Strom našeho poznávání
tak pomalu rostl, sílil,
splnilo se moje přání,
aniž bych se v něčem zmýlil.

Kolem tebe kvetou kytky, jimž se daří,
vábící hmyz k opylení,
slunce v duši z tebe září
stále v době každodenní.
Publikoval(a): podnebný, 2.10.2015
Přečteno (174x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, Kněžka

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 22:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti