Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Skinny love

Skinny love

Říkal jsem ti tolikrát, trpělivá buď,
nadechni se, svého strážného anděla probuď,
ať můžeme zapomenout na všecky obavy,
probláznit celou noc plnou nejedné oslavy,
jenže měli jsme v hlavě pouhou skinny love
a nemohli porušit ani jeden hloupý mrav..

Nepřiznáš se, raději obyčejné poledne
uklízíš všech vyteklých srdcí povodně,
buď trpělivá a moje rámě v tvé zabředne
a nádech přivoní tvé vůni křehce a lahodně.

Zkusím tedy napsat ti o tom báseň,
hebkou a malebnou, jako třeba třáseň..
Publikoval(a): MV1, 1.10.2015
Přečteno (134x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 22:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti