Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Popletená užovka

Popletená užovka

Psavec Básně » o Přírodě

Anotace: Zbytečné obavy.

Užovka má strach ve hlasu,
kousnula se do ocasu,
k doktorovi pospíchá,
ať ji sérům napíchá.

Ty jsi hloupá hadice,
ze všech plazů nejvíce,
obavy dej klidně k ledu,
užovky nemají jedu.

To jsem ráda, na mou duši,
ještě teď mi srdce buší,
vyděšená já jsem byla,
sykla než se odplazila.
Publikoval(a): Psavec, 29.9.2015
Přečteno (241x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Lipová, Kytka62, donne, Bezhlavý rytíř, Mirastus

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 05:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti