Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Gladioly

Gladioly

podnebný Básně » o Přírodě

Anotace: Kytičky s citem pro vzájemnou pospolitost různých generací

Dole už květy vadnou
a nahoře rozkvétají,
lidé zase časem chřadnou
a umírají a noví se rodí.

Uprostřed léta nejlépe planou
pastelovými barvami
darovány hezkou pannou
touží však stále být samy

Na svém stvolu
neustále spolu
odlétají jak tažní ptáci
a s jarem se zase vrací

A rozkvétají,
nic neutají
mečíky tvých prsů,
růžové květy gladiol.
Publikoval(a): podnebný, 29.9.2015
Přečteno (97x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, Mirastus

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 06:08
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti