Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Momentální ztráta smyslu

Momentální ztráta smyslu

Tenebris Básně » Smutné

Anotace: Existenciální úzkost - teorie a praxe

Synchronizované záchvěvy vzduchu
pod kupolí - nemůžeme ven, popíráme
v zavřené skříni
uprostřed minového pole
za clonou z jedovatých par
náčrty ztracených přání a tužeb
a vlhkost vzduchu - přináší vítr ze severu
už zase mám husí kůži, už zase
už zase
nikdy nebude konec
ale naděje umírá poslední

V kombinovaném zatracování uzavřeni
v nevyřčených výčitkách
v hluboce nevědomých záškubech strachu
ležím na ledové zemi
naděje umírá poslední

Někdy se mi zdá že se topím v dešti
někdy ze mně proudí nevyčerpatelná energie
jsem poslední kdo se ještě nevzdal
naděje umírá poslední
Publikoval(a): Tenebris, 29.9.2015
Přečteno (91x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 23:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti