Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Proč?

Proč?

vitulenka Básně » Láska ... zklamání

Anotace: takový jsem stvořil svět...

Plachtit vzduchem jako pták,
mávat křídly ze všech sil,
proč, můj Bože, je to tak?
Nikdo se Tě neprosil!

Přání naše neslyšíš,
víru naši odmítáš,
od nás se tak nelišíš,
na kamení klopýtáš.

Lásku dáš nám do dlaní,
radost vsypeš do duší,
pozoruješ z ústraní,
jak nám srdce rozbuší.

A když už ten pocit znáš,
vyrveš nám ho náhle zpět.
"Jen se bídný červe snaž,
takový jsem stvořil svět."
Publikoval(a): vitulenka, 26.9.2015
Přečteno (225x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, donne, michaela07

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti