Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

JINÝM SMĚREM JDEŠ

JINÝM SMĚREM JDEŠ

Jiným směrem jdeš

Zlaté slunce zapadá
a mě stesk přepadá.
Snad jen polštář a
peřina mé slzy osuší.
Protože Ty tu nejsi.

Šero a tma mě uspává.
Tvé tělo vedle svého
bych marně hledala.

Mé slzy polštář osuší.
Ty tu nejsi a vzdálený
jsi na míle.Těžko bych
hledala společné chvíle.

Zlaté slunce zapadlo
a měsíc se do tmy
vyhoupl.Ty jsi na mě
úplně zapomněl.

Jen polštář mé slzy
osuší a prázdná
postel vedle svědčí,
že na míle jsi daleko.

Mé srdce sis vzal.
Pak ses otočil a
jiným směrem jsi se
vydal.
Publikoval(a): slunečnice69, 25.9.2015
Přečteno (108x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, koiška, děda včela, gogol

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 23:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti