60
60
Anotace: Blahopřání kolegovi k 60. narozeninám
Šedesátý kilometr
kliďánko a bez nehody
ukazoval tachometr,
když se jelo za marody.
Co je dneska šedesátka
při rychlosti nadzvukové,
na verš čeká další řádka
a s ní mnohé věci nové.
Aby netloustla nám břicha,
když se za věc dobře veme,
kliďánko a hezky zticha
na stovku to vytáhneme.
Mladík, který každé ráno
udělá šedesát dřepů,
nemůže přec, to je dáno,
skončit brzy někde v depu.
Publikoval(a):
podnebný, 25.9.2015