Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Moje děti

Moje děti

smonka Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Lásky moje...

Emička je moje víla
moje čest a moje víra.
Dává mi dny zalité sluncem
a duhou
nechci už žádnou druhou.

Je jako já má věrná kopie
můj otisk co tady je.
Plní mé srdce láskou
a něžností.

To světlo co z tebe září,
je jako opojný nápoj bezedný
i moje láska k tobě nikdy neskončí.
Tvoje záře je pocit štěstí
a to štěstí jsi ty!

Adámek
Jsi moje druhé dítě
a proto tolik miluji tě.
Jsi můj bojovník a hrdina
už v břiše to všechno začíná.

Tolik jsem si tě přála
tolik moc jsem tě chtěla
život nám tvrdou zkoušku připravil
a do cesty nástrahy postavil.

Jsi statečný bojovník a hrdina
všechno jsi vydržel
má nejkrásnější odměna.
Můj život je jing a jang
přesně tak jak to má být
jsme kompletní
miluji vás oba atˇ je jaká koliv doba...
Publikoval(a): smonka, 25.9.2015
Přečteno (188x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: a1ička, Lipová, gogol, Mirastus, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 25.4.2024 19:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti