Zlatá svatba
Zlatá svatba
Anotace: Je to hezké výročí a nestává se moc často. Moji prarodiče se dočkali dokonce té diamantové.
Po půlstoletí zlatá svatba,
broušené sklo, píseň jiskřivá,
pečlivá nevěsta, co ta se nadbá
a ženich se dojetím usmívá.
Všude je dětí, jen s nimi hrát si,
učit se, do dětství vracet se zpět,
v tanci a zpěvu tak jako v práci
vždy věrně spolu padesát let.
I radost někdy v úsměvu vzlyká,
vepředu spolu kráčejí zas,
pečlivá nevěsta své "ano" říká,
hezký to podzimu života čas.
Publikoval(a):
podnebný, 24.9.2015