Seznamka
Seznamka
V hlavě mám jen myšlenky
na tu ze seznamky.
Ty oči, vlasy, úsměv její
připadám si jako v nebi.
Myslím na ní dnem i nocí
propadám se do bezmoci.
Když o srdce její bojuji
a nevím jestli vyhraji.
Šanci dá mi snad
dále o ní bojovat.
Teď jediné přání mám,
abych vedle ní jednou stál.
Pohlédl jí do očí,
sevřel do náručí
a pošeptal do uší,
to co možná ani netuší.
Publikoval(a):
Deltík, 23.9.2015