Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dotyk růže...

Dotyk růže...

Epicness Básně » o Lásce

Anotace: ,,do fiktivního světa,,

... můj lehký dotyk, s pocitem, jako by se ve vteřině zastavil čas..
nepatrný dotyk.. tak něžný, jako pohlazení čerstvě utržené růže.. na lících..po krku, pokračujíc níž a níž po rozpáleném těle..

..Ve větru vanoucí intenzivně silná vůně rudého květu.. pach krve, tekoucí z mé, trny pořezané dlaně, maskující se do jiné reality, do fiktivního světa, kde pláč květin nahrazuje krvavý déšť..

..dva malé lístečky, osamělé v zapomnění.. temné ztvárnění dobra a zla, předhánějící se za prvním něžným dotykem..
..jsou nedílnou součástí toho všeho, jež má připomínat drobné, skoro až nenápadné pohyby prstů po hebké kůži..
Publikoval(a): Epicness, 23.9.2015
Přečteno (223x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 10.11.2024 17:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti