Múza
Múza
Chci,aby mě múza polibek dala
a já se do psaní veršů dala.
Kde je má inspirace,kde je má múza?
Psát mi nejde, no to je hrůza.
Opustila mě navždy ta má múza,
můj mozek stávkuje, odmítá psát.
Myšlenky plují někam dál
a z papíru zůstává zažloutlý cár.
U okna sedím a dívám se ven,
je zrovna tak krásný den.
Zahodím tužku, musím se smát
dneska to nepůjde, nemůžu psát.
Publikoval(a):
smonka, 23.9.2015