Když se nechce
Když se nechce
Anotace: Pokud je mládí připraveno na život, nemá na nic čekat
Malý Atlasi, mladý obře,
podrž za mě na chvíli svět!
S mámou jsme se starali,
aby ti bylo dobře,
už ho nemohu udržet.
Anebo dítě do kopřiv hodit?
Ať pomůže si s krmením samo!
v bouři se zmítá na nové lodi
a neříká ještě ani mámo.
Takové unese celý svět
na zádech docela lehce,
taky to zkusíš co nevidět,
i když se ti třeba nechce.
Publikoval(a):
podnebný, 23.9.2015