Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Obleč mě

Obleč mě

Obleč mě do stínů
jsou našimi vzpomínkami
opilými a vzrušujícími
jako bouře a mořská nemoc.

Obleč mě do tmy
ta vždy napůl zůstává
připomíná mi rozmarýn
a pole kdesi v horách.

Obleč mě do svých snů
protože v té jediné vteřince
odcestujeme na jih
krása cinkne o nos
tma a stíny opadnou

a my si oblékneme novorozený den.
Publikoval(a): Lugilla, 22.9.2015
Přečteno (179x)
Tipy (15) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: 1Leo, Easy Rider, podnebný, koiška, GabrielleT., Mirastus, Radka30, Martin Havlíček, gogol, Kněžka

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 22:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti