Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Den za dnem

Den za dnem

Den za dnem

Oči smutné steskem zalité.
To když srdce bez lásky je.
Žiješ ze dne na den a láska
nikde.

Lámeš si hlavu proč.
V očích slzy máš a
prázdná si připadáš.
Bez lásky šanci na
štěstí nemáš.

Oči smutné,srdce prázdné.
Den za dnem je stejný
bez lásky šedý.

Žiješ, po lásce toužíš.
Oči steskem zalité,
srdce smutně bije.

Snad na ni někde
narazíš.Snad lásku
potkáš.Když ne tak
sama ve smutku zhyneš.
Publikoval(a): slunečnice69, 22.9.2015
Přečteno (179x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 23:44
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti