Černé slunce
Černé slunce
Anotace: Africe a blízkému Východu svobodu, světu mír. Bohužel situaci neřeší ani RB OSN ani církve, natož USA a Rusko, které se nesnaží napravovat, co samy zavinily.
Neduní tamtamy jako kdysi,
pod černým sluncem ohňů zář,
neozařuje mužné rysy
ani běženců černou tvář.
Ať znějí s větrem údery gongu,
ať celý svět slyší jeho hlas,
v Sýrii, Iráku, Libyi, Kongu
nebude černo, zlaté slunce tam vyjde zas.
Publikoval(a):
podnebný, 22.9.2015