ONA
ONA
Anotace: Dobrovolné souznění s bolestí ...
Pouští bolest kaktusu,
pouští bolest ježka,
už ty trny nesnesu,
jsi karta – Kněžka.
Jsi koktejl mučící,
dotykem léčící,
ze své podstaty,
tajemná,
nádherná,
jsi Ty.
Tvá moudrost v klíně,
zabije mě …
Publikoval(a):
Radka30, 22.9.2015