Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Život

Život

smonka Básně » o Nemoci, smrti

Anotace: Život je tak křehký..

Jmenuji se Monika
Tak snadno se to neříká,
jednoho dne z rána přišla špatná zpráva-
že už nejsem zcela zdráva.

Rakovina nebolí, je však jako černý stín,
život se ti mění-jedno mi to není.
Bojuješ jen nevíš s čím,
pořád je za tebou ten černý stín.

Chci žít tolik moc, ale už je toho na mě moc.
Neloučím se s životem,
neházím flintu do žita.
Urvu si pro sebe ještě kousek života...
Publikoval(a): smonka, 21.9.2015
Přečteno (426x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, Kněžka, slunečnice69, děda včela, Malfelica, Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:49
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti