Lacrimosa
Lacrimosa
Anotace: O věcech posledních
Trochu popela až ze mě
zbyde na dně popelnice,
nezúrodní se s ním země,
nevrátím se do ní více.
Nebo možná přece jednou
se zpět v její náruč skryjem,
saze do daleka vzlétnou
z dýmu nad krematoriem.
Publikoval(a):
podnebný, 20.9.2015