Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
moc děkuji :o*
21.9.2015 1:09 | Brazzillka
Vcelku zajímavé. Formou mi to přijde spíš jako úvaha, nežli báseň. Bod za obsah.
20.9.2015 14:55 | gogol
Email:
Heslo: