Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Setkání

Setkání

V temném lese, v jednu chvíli
zjevily se mi dvě víly.
Ač za stromem se ukrývaly,
vím, že krásné byly.

Srdce se mi rozbušilo
je to pravda, či jen sním?
Pověz ty mně, krásná vílo,
smím-li být přítelem tvým.
Publikoval(a): P.Believer, 27.9.2010
Přečteno (362x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.5.2024 19:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti