Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Poslední verš

Poslední verš

Je to tak snadné, naposledy vydechnout,
poslední tóny si poslechnout,
vložit do nich rytmus rýmů,
oděna do groteskních kostýmů,
pot tlakem barevných dýmů a tančit,
v korunce stříbrné mi zatančit..
To se mi poté budou slova plésti,
ale bezpečně za vlnami bolesti,
neublíží mi ni prokletý básník,
který smutná slova chová jako chasník.
Naskoč, zlatá, odjedeme spolu,
zaženeme mou věčnou smolu
a budeme spolu pět na kraji světa,
najdeme místo, kde vepsána bude věta
moje poslední, můj poslední verš..
Publikoval(a): MV1, 19.9.2015
Přečteno (177x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: slunečnice69

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 22:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti