Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rozumíš mi

Rozumíš mi

Rozumíš mi
jak tou tíhou přikrývám zem
v dusnu umírají moji motýli
a jejich křídla padající do řeky
děti loví do svých pokladnic.

Rozumíš mi
protože sis někde v kosmu
nachytal víc než jiní
dáváš mi až moc
dáváš mi vítr který dýchá do mých skic.

Rozumíš mi
jak jsi vystoupal na kopec
dal jsi mi lásku ke krajině
která by ani v půlnočním rozhřešení
jinak neznamenala nic.

Rozumím ti
jsi sen a klubko z něj
vídám tě blízko svých okenic
když v podzimním sychravu
ukazuješ mi svět.
Publikoval(a): Lugilla, 18.9.2015
Přečteno (1498x)
Tipy (16) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Seaweed brain, Poutníček, koiška, Kytka62, GabrielleT., Lipová, gogol, Mirastus, Kněžka, děda včela

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti