Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ty mně, já Tobě

Ty mně, já Tobě

Elizabeth Thames Básně » o Lásce

Anotace: pár drobných veršů a konci, jenž vždy provází skutečnou romanci

Potřebuji Tě víc než dřív,
odpusť, že vystavěla jsem mezi nás mříž.
Chybovala jsem a teď mi nezbylo nic.
Nic, které vepsalo Tvé jméno na mou líc.

Byl jsi mi přítelem
a já pro Tebe životním mylníkem.
Nejde to vzít zpět,
nelze zachránit uvadlý květ.

Vlak nezmění svůj směr,
a já nepřijedu na náš pozdní lásky sběr.
Nesetkáme se, nesetkáme, už nikdy více,
A tak končí tato prázdná veršů edice.
Publikoval(a): Elizabeth Thames, 17.9.2015
Přečteno (255x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: slunečnice69

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 22:37
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti