Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Květ života

Květ života

Wčelka Básně » o Životě

Anotace: ..je ním každý z nás..

Vyrostl kruh
na začátku zahrady,
vykvetl život,
prvotní ..

Bůh uprostřed..
Andělé kolem..
Tvoří svět..
Života květ..

Květy již pučí,
radostí rozkvétají..
Semínka poznání,
Duše rozsévají..

Semínko mne,
bosé a křehké,
cítí živly
a světlo věčné..

Chci růst a kvést
plná lásky a hvězd..
Paprskem rána,
kreslit do rosy..
Přijmout polibek,
polibek slunce,
celým mým bytím..

Mít i trny se oplatí,
ať život ochráním,
a dosáhnu na další,
životní míli...


Bosýma nohama v trávě..
Holými rukama s láskou..
Vesmírama v hlavě..
Kvetu v srdci v květ..
Publikoval(a): Wčelka, 17.9.2015
Přečteno (137x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 22:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti