Věčný podzim
Věčný podzim
Nastává období kdy se všechno mění
Období barev a temných mraků
Které pohled změní
Vítr čistý a pouštění draků
Kapky deště na listech
Barvy zakrývající svět
Vím že není cesty zpět
Ani stopa po ztracených turistech
Barva žlutá jak sluneční svit
Který za mraky se skrývá
A vše ztracené listy zakrývá
Vidět je jen kapky třpyt
Barva červená jak krev
Z lesů se ozývá temný řev
Proniká ke mně blíž a blíž
Ty pak věčně sníš
Barva hnědá jako odkrytý kmen
Tyčící se nad šumícím potokem
Ze kterého není cesta ven
Ani tím nejvyšším skokem
Toto je věčný podzim
Období kdy se vše mění
Vyvíjí se nový den
Který budoucnost navždy změní.
Publikoval(a):
Mr.Lonely, 16.9.2015